[Fotografi] Gambar Di Sebuah Taman Terbiar




Gambar di ambil di sekitar taman yang terbiar di satu daerah kalau tak silap di Masai Johor Bahru.

Jurufoto : Faiz
Editor    : Faiz

Aku tak pandai edit sangat cuma menambahkan contras dan level of colour sahaja dengan menggunakan photoscape..

20 comments:

kunci locker said...

errkkk...ko ad dua blog ke??eh..kt mne ni??tak pnh thu pn...masih wujud ke dinasor??hahahaha

anamizu said...

perhhhh dinasor!!!!

C i k P i p i T e m b a m said...

semat arr ! lpas ni photoshoot aku lal . hahaa

- nourelle isabella :P

eienrazak said...

tapaukan dinosour tu,nak bawak balik.

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

nice ! :)

Lina Adryana @ CC said...

cantik2

cik dot said...

ad dinasor ek? plik! >_<

Faizal Fredley said...

smart bro...

cik_nini said...

eh, kat mne ada dinosour nih?

suke dinosour. tingin nak pelukcium dinosour laaaa.

sukacuka said...

nice edit bro

Rtp Farra Arisha said...

good edited by u...:)

Faiz said...

@kunci locker yes..aku ada 2 blog..huhu...dinasor wujud lg..haha..

Faiz said...

@cik_ninikat johor..tp xbpe igt la area mne..dkt area pasir gudang ke masai x..hehe

FarhanahAdzlan said...

lawa la semua gmbar ni..dah expert la ni kan..ajar saya boleh..haha..=)

Faiz said...

@FarhanahAdzlan xexpert pn...msih dlm belajar lg..byk angle yg xcntik..kne perbaiki sndri..tp pe yg boleh sy ajar..sy cuba je..=)

~CiK TiNieY~ said...

lawaaaaaaaa...:)

Finaz Jaafar said...

suka gambo ni !

Sya Isya said...

dah ada banyak peningkatan. keep it up, bro. Akak pun InsyaAllah, akan ada DSLR juga tak lama lagi. Kena ushar ni mn yg best

Love With IzHa said...

boleh lah take pixca Wanie. :)

Faiz said...

@Love With IzHa boleh2..hehe..

 

Informasi

Enter your email address: