[Fotografi] Gambar Jalanan






Di edit menggunakan photoscape dengan menukar kepada grayscale dan membuat adjustment dari sudut color.

Jurufoto : Faiz
Editor    : Faiz
Lokasi : Sekitar Kolej Kediaman dan Kuala Lumpur.

9 comments:

Ainul Mardziah said...

hi ni ainul bagi balasan lagi jadi follower ke 19 woww!!. Nice picture in this blog.

saya_arief said...

yang first tu klasik giler.
:D

Cik Kamoo said...

Gambar sgt cantik!! Saya suka

AZRUL AZMI said...

nice picture...

love the first and second one... meaningful...

i love it...

Lucu said...

nice :) suka sgt tgk gambar2 cam ni..

seriwangi said...

cantik gambar, anak seri wangi pun minat dlm bidang ni, baru form 5 dah pandai edit gambar dan seri wangi pernah hantar gambar dia kat contest dan terpilih dlm 10 gambar tercantik.

Ms and Mr Red Ribbon said...

invitation for you:
http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/03/open-invitation-for-all-photographers.html

Dian said...

Bagus sekali hasilnya..
keep posting ya..

CECOMEL said...

Sangat berbakat. Saya pun teringin nak sambaq sebijik kamera pesen ni, tapi tengah kumpul duit. Gambar pertama cantik, ada makna tersirat, minimalisme, cuma kalau subjek yang digunakan tu individu dalam gambar tu, pada saya dijelaskan sikit kewujudannya, lagi cantik. Apapun ni tahap taiko dah ni.

 

Informasi

Enter your email address: