[Fotografi] Photoshoot @ Ladang Tebu

Welcome to sugarcane farm...


Journey to be good

Setting the camera

Sugarcane farm

Ready to capture...

1 song please!!!

Where's the others..

Penghibur sunyi

Like album cover..aha

Journey to the success

Guitarist

Classical

Where is tiger, i want capture u..haha

Like a skaterz

Rockers at the bush

cloud and smoke background

last shoot before return home

Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi menjayakan photoshoot ini. Semua gambar di atas telah di edit dari yang asal dengan menggunakan photoscape. Kebanyakkannya gambar di ubah dari segi level, contras, dan filter.

Model : Azwansyah & Aznan
Model Sampingan & Jurufoto : Shafiq, Aiman, Faiz
Jurufoto Gambar-gambar di atas : Faiz
Editor Gambar : Faiz


12 comments:

Zyash said...

Nice shoot la...kalau ade model gurl2 mesti lagi nice....
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
Lagi RM6.31cen nak Cashout

saya_arief said...

cantikk..

kkawan.blogspot.com said...

haaa..foto-foto ni menarik dengan aksi spontan dan cara mengambil gambar yang saya rasa betul atau tepat,berbeza dengan gambar2 baby tadi...saya suka gambar ni

Aina said...

fuyyoohhh :O

FeeQ said...

Need work more on lighting & color.

zool said...

memang cantik la.. nanti leh belajo ni.. tapi kamera DSLR pun takde

KELI OH KELI said...

tona warna dan mood foto-foto kamu mempersonakan..ada kelas!

TiPs MeNgGorEnG iKaN kELi DeNgAn sElAmaT"

gabanMorka said...

tebunye mane?

haha

My Mom's Diary said...

Ladang tebu kat mana ni? on the way to Padang besar ke?

cik.inda :) said...

shangat shantik ini photosoot weyh~

Faiz said...

to My Mom's Diary..

ini ladang tebu kat cuping, perlis..on da way g padang besar..

fadhdeela said...

weeeiiiii cantek2 dan smart2 la pic tu!!! suka!!!! leh ambik gmbo deela x?? abg spupu deela cameraman..leh tgk pic2 dia... ilusikreatif - abg nizam!

Meh singgah: 3 Hati 2 Dunia 1 Cinta!!!!

 

Informasi

Enter your email address: