[Fotografi] Gelagat Baby


Jangan pandang belakang walker..haha..

Eh2..!! Siapa kat luar tu..?

Citer apa kat tv tu ye..??

Susu tak sedaplah mama...nak aiskrim..

Sape tu..??

Nak pozing sikitlah..hehe..

Nak DSLR juga..mama beli kan..
Gambar yang pertama di edit dengan photoscape je..hehe..

Model : Nur Batrisyia Damia (1st anak buah).
Jurufoto : Faiz
Tempat : Dalam Rumah

3 comments:

Zyash said...

Nak DSLR Jugak..!!!hehehe

saya_arief said...

smart yang last tu.

kkawan.blogspot.com said...

thanks menjadi follower kami..sebagai komen ikhlas saya rasa foto ni nampak agak biasa sahaja seperti hanya menggunakan kamera yang biasa sahaja. Saya mungkin tak berapa pandai dalam teknik photografi tapi saya komen dengan apa yang saya nampak..mungkin boleh diperbaiki lagi dimasa akan datang,saya harap komen ini membina kepada saudara faiz..

from your frendzzz kkawan.blogspot

 

Informasi

Enter your email address: